Grzegorz Cygal nowym strategiem w 1000ideas
Do zespołu 1000ideas dołączył Grzegorz Cygal obejmując stanowisko stratega. Dotychczas związany był z agencjami Insiginia i VML Poland oraz marką Royal Canin.
2018-12-10, 15:25

Grzegorz odpowiadać będzie za wsparcie w budowaniu strategii marek dla obecnych Klientów agencji, prowadzenie badań rynkowych oraz konkurencji, a także współpracę z działem client service przy bieżących przetargach.

Jestem przekonany, że długoletnie doświadczenie oraz umiejętności Grzegorza dobrze sprawdzą się
w codziennej pracy
– przyznaje Maciej Młynek, dyrektor kreatywny 1000ideas. – Pierwsze wspólne projekty wykazały zrozumienie mechanizmów marketingowych i konsumenckich, świeże spojrzenie na komunikację oraz dobrą intuicję. Cieszymy się, że jest częścią naszego zespołu  –  dodaje.

Grzegorz Cygal związany jest z branżą reklamową od 2011 roku. W tym czasie współtworzył strategie dla marek z wielu obszarów, w tym m.in. FMCG, AGD, farmaceutycznego, finansowego, energetycznego,
czy NGO. Prywatnie jest entuzjastą kultury miejskiej, analogowych nagrań i fotografii.

1000ideas to agencja kreatywna, która od 10 lat pomaga firmom i markom w osiąganiu celów biznesowych, łącząc kompetencje agencji interaktywnej, domu produkcyjnego i software house. Agencja ma na swoim koncie współpracę z takimi markami jak InPost, Onet, Payback, Delikatesy Centrum, PUMA, Continental, Danone, Agora czy Wydawnictwo PWN.

Iwona Różycka
Account & PR